Od roku 2016

Blog k mému webu jsem začala psát  kolem roku  2016, ještě v době, kdy to nebyla úplně běžná součást internetové stránky. Dnes je blog součástí mé komunikace k tématu jógy a zpězných vazeb od vás : ) Díky za ně!

Bylo mi jasné, že všechno, co už vím o józe, není možné sdílet pouze na lekcích. Způsob psaní prostřednictvím on-linu mi je docela sympatický.

Pro běžné zpestření dne (jedná se o krátké pauzičky neboli siesty o; ) i mě baví víc přečíst krátký článek na téma, které mě  o p r a v d u  zajímá, než bezcílně brouzdat netem a dozvídat se ze Seznamu a Novinek, kolik je nás nemocných, jaké nebezpečí na nás ve světě dnes číhá a kdo koho zabil nebo okradl a kdy bude konec světa… ta doba, kdy se daly tyto zdroje považovat alespoň trochu za vhodné k přečtení  – při šálku kávy, je dávno pryč : ) O české politice a celebritách ani nemluvě!
Ale zpátky k věci. Do článků se „vejde“ spousta  užitečných informací, které si na lekci nemusíte hned uvědomit a zde se vám pozorným čtením zvědomí a vtisknou do paměti.
.
K józe se váže mnoho přidružených témat než jen jóga ásana (fyzické cvičení). Jóga je pestrá paleta  komplexního systému, který se stará o naše dobré fyzické zdraví a psychickou pohodu.  Přidružená starší sestra jógy je ajurvéda (nauka a péče o zdraví) pocházející též z Indie.
.
Na mém blogu se tedy můžete setkat opravdu s různými tématy, týkající se krásy, ladění na sebe, dýchání, zdraví, přírody, relaxace, emocí, dětí a mnoha dalších, se kterými  mám osobní zkušenost. Která mi přišla „pod ruku“ a sdílím ji zde tímto způsobem s vámi.
.
Já osobně mám ráda blogy, kde se dozvím něco nového a zajímavého, texty obrázky jsou vtipné/nápadné a není to román. Na ten v tomto formátu nejsem naladěna.
.
Jako starší máma dvou mladších dětí si čas pro sebe potřebuju dobře střežit : )
.
Tak a pokud hledáte romány najdete je v sekci mé e-booky!
.
… abych nezapomněla, pro ty, co čtení moc neoslovuje, připravuji  poslechové relaxační a meditační audionahrávky i video sestřihy s konkrétními tématy jógy, které si můžete (s)pustit.
.
Těším se na viděnou, na slyšenou, na on-line, namaste!
jana yoga